Írásaim

anya-fia coaching kapcsolat
Hogyan jelentkezhetek?

Azt szeretném, ha a számodra legkomfortosabb módon vehetnéd fel a kapcsolatot velem, ezért kereshetsz telefonon (mindenképp visszahívlak, ha éppen nem vagyok elérhető), írhatsz emailt, használhatod a lenti űrlapot vagy rámírhatsz a közösségi média felületeimen.

Elég egy “hello, itt vagyok, szeretnék jönni” is, de nagy vázlatokban megjelölheted a témát is, amelyben segítséget kérsz.

Mi történik ezután?

Megbeszélünk egy első alkalmat, amelyen ismerkedünk, elmondhatod, ami nyomaszt, és eldöntheted, szeretnél-e velem dolgozni. Ez az alkalom INGYENES, de már ezen az alkalmon is számíthatsz arra, hogy teljes szakmaisággal és odaadással támogatlak.

Hogyan zajlik a közös munka?

Ha úgy döntesz, belevágsz, megbeszéljük, hány alkalmat tartunk reálisnak erre fordítani. Mindenképpen fix időpontban találkozunk, mert ezzel tudsz te is tervezni, várni rá, készülni, és biztonságban lenni, hogy én sem mondom le, teszem át. 

Hogyan zárul a folyamat?

A kitűzött alkalmak után egyeztetünk, ki hogyan látja, szükséges-e még a témával foglalkozni. Választhatsz ilyenkor más témát, amellyel dolgoznál, vagy megbeszélhetünk egy későbbi időpontot, amelyen megnézzük, hogyan boldogulsz az új éneddel. És természetesen el is engedhetjük egymás kezét.