Szolgáltatások

Szolgáltatásaim nem minősülnek egészségügyi ellátásnak, sem pszichoterápiának, így nem alkalmas pszichés diagnózis felállítására vagy megbetegedések kezelésére. Hatékony kiegészítője lehet ugyanakkor bármilyen terápiának.

Egyéni life coaching

Az életvezetésünkhöz sokszor szükségünk van külső támogtásra. A nehéz élethelyzetek, külső-belső akadályok feloldásához elengedhetetlen egy empatikus, elfogadó, ítélkezésmentes tér, amelyben BIZTONSÁGBAN lehetsz és HOZZÁFÉRHETSZ rejtett erőforrásaidhoz. 

  • a coaching abban segít, hogy a vágyaidból célok és konkrét lépések szülessenek
  • TE fedezed fel a forrásaidat: azokat a megoldási lehetőségeket, amelyek korábban rejtve maradtak.
  • az egyéni life coaching során teljes együttérzéssel és támogatással kísérlek, kérdéseimmel segítelek, bármiről beszélhetsz,
  • bármit elmondhatsz, hiszen nem ítéllek el semmiért, ráadásul teljes titoktartást is ígérek

Hiszem, hogy a világ és benne a belső világunk is tele van kiaknázatlan FORRÁSOKKAL, amelyek csak arra várnak, hogy BOLDOGÍTSANAK bennünket.

A coaching rövid terápiás eszköz. Nem diagnosztizál, nem vájkál a múltban. Nem egészségügyi ellátás, nem helyettesíti, de kiegészítheti a pszichoterápiát. Célja, hogy a jelenben megtaláljuk azokat a pontokat, amelyek előrébb lendítenek egy-egy kérdésben. A témától függően 5-10 alkalommal találkozunk egy 60 perces beszélgetésre.

Személyesen és online is igénybe vehető.

Egyéni alkalom: 12.000 Ft/alkalom

Ez kell nekem!
life coaching
tanacsadas fius anyak

Tanácsadás fiús szülőknek

Kisfiút nevelni különös AJÁNDÉK. Talán megijed tőle az ember kezdetben, talán nem, mindenesetre időről időre fejtörést okoz, HOGYAN NEVELJÜNK belőle érett, felnőtt, önreflektív férfit. Talán már te is szembesültél azzal, hogy a társadalom mennyire nem toleráns a fiússágokkal:

  • a tesztoszteron okozta mozgás-, tér- és impulzusigény kifejeződésére gyakran a „rossz gyerek” pecsétje kerül,
  • az iskola a verbális készségeket részesíti előnyben, ezért a kisfiúk eleve hátrányból indulnak, amely negatív hatással van aztán az önértékelésükre, a kreativitásukra, a motivációjukra,
  • amelyet aztán agresszív viselkedésben oldanak fel, amelyet az elérhető férfiak hiánya miatt a kortárs kapcsolatok megerősítenek,
  • nyelvileg és kulturálisan beágyazott, szűk és elutasító kerete van a negatív és pozitív érzéseik kifejezésének,
  • emiatt már kicsi korban ügyetlenebbek az emberi kapcsolataikban, amellyel újabb rossz pontokat szerezhetnek.

Három kisfiút nevelve tisztában vagyok azzal, milyen EGYENSÚLYOZNI az külső elvárások és a gyerekek természetes igényei közt, és szívesen segítek abban, hogyan tudsz megfelelő arányt teremteni, milyen eszközeid vannak már most, amelyekkel TÁMOGATHATOD a fiad kibontakozását.

Személyesen és online is igénybe vehető.

Egyéni alkalom: 12.000 Ft/alkalom

Páros alkalom: 16.000 Ft/alkalom

Ez kell nekem!

Önismeret

“Én még hiszek, mindenek ellenére az emberi szív jóságában.”

Ezt a mondatot Anne Frank írta az egyik utolsó naplóbejegyzésében. Hiszem, hogy ismerve a sorsát is ugyanezt írta volna. Az életünket alakító erők, találkozások és beszélgetések sokszor ugyan fájdalmas nyomokat hagynak a lelkünkön, a sebek bekötözése után mégis érdemes újra meg újra nekifutni a kapcsolatainknak. 

Az emberiség akkor lesz boldog és kiegyensúlyozott, ha boldog és kiegyensúlyozott emberek, nők, férfiak, családok alkotják.

Ennek első lépése, hogy elkezdünk végre nem csak a világról, de önmagunkról is ismereteket szerezni. Egyéni önismereti konzultációimon és csoportjaimban a kommunikáció, a konfliktuskezelés, az értékrend, a személyes célok kérdéseit járjuk körbe és találja meg minden egyes résztvevő a saját válaszait.

Személyesen és online is igénybe vehető.

Egyéni alkalom: 12.000 Ft/alkalom

Ez kell nekem!
önismeret