Szolgáltatások

Szolgáltatásaim nem minősülnek egészségügyi ellátásnak, sem pszichoterápiának, így nem alkalmas pszichés diagnózis felállítására vagy megbetegedések kezelésére. Hatékony kiegészítője lehet ugyanakkor bármilyen terápiának.

Coaching anyáknak

Tele a hócipőd azzal, hogy bármilyen gyereknevelési irányzatot követnél, mindig elakadsz, mert a fiaid, mintha teljesen másképp lennének bekötve?

Hiába próbálsz ki bármit, ők továbbra is csak törnek, zúznak, nem fogadnak szót, vagy éppen szoronganak, verekszenek vagy őket verik?

Kétségbeestél, hogy az egész anyaság nem neked való?

A fiadat egy agresszív bántalmazónak látod, máskor pedig a legcsodálatosabb embernek a Földön és nem tudod, melyiknek higgyél?

Ilyen gondolataim nekem is voltak, és ahogy én, Te is ki tudsz jönni belőle! Hiszek benne, hogy mindannyiunkban benne vannak azok az erőforrások, amelyek segítségével a legjobb anyja lehetünk a fiunknak. 

Egyéni beszélgetéseink során feltárjuk, milyen nehézségeid vannak anyaként, felfedezzük az erőforrásaidat, beszélünk a céljaidról és eszközöket adok a kezedbe ahhoz, hogy változtass!

A coaching rövid terápiás eszköz. Nem diagnosztizál, nem vájkál a múltban. Nem egészségügyi ellátás, nem helyettesíti, de kiegészítheti a pszichoterápiát. Célja, hogy a jelenben megtaláljuk azokat a pontokat, amelyek előrébb lendítenek egy-egy kérdésben. A témától függően 5-10 alkalommal találkozunk egy 60 perces beszélgetésre.

Személyesen és online is igénybe vehető.

Egyéni alkalom: 12.000 Ft/alkalom

Ez kell nekem!
life coaching
tanacsadas fius anyak

Szakértői előadás fiús szülőknek és tanároknak

Kisfiút nevelni különös AJÁNDÉK. Talán megijed tőle az ember kezdetben, talán nem, mindenesetre időről időre fejtörést okoz, HOGYAN NEVELJÜNK belőle érett, felnőtt, önreflektív férfit. Talán már te is szembesültél azzal, hogy a társadalom mennyire nem toleráns sokszor a fiússágokkal.

Három kisfiút nevelve tisztában vagyok azzal, milyen EGYENSÚLYOZNI az külső elvárások és a gyerekek természetes igényei közt, és szívesen segítek abban, hogyan tudsz megfelelő arányt teremteni, milyen eszközeid vannak már most, amelyekkel TÁMOGATHATOD a fiad kibontakozását.

 • motiváció
 • érzelemkifejezés- és szabályozás
 • önbizalomnövelés „hangos” és „csendes” bizonytalanoknak
 • agresszió és bullying
 • stresszkezelési technikák
 • asszertív kommunikáció
 • fiúból férfi

Már a pedagógus képzésem során is láttam, hogy a fiúkhoz valami egészen más kulcsra volna szükség, mint amink van. A saját fiaim megszületése sarkallt arra, hogy szakirodalmat olvassak, az elmúlt években beleástam magamat a témába, így lett egy képem arról, mire is van szükségük valójában ezeknek a csodálatos kis férfipalántáknak. Ezt a tudást különböző aspektusokból szívesen megosztom akár óvódai, iskolai közösségeddel is.

Kérj egyéni ajánlatot!

Ez kell nekem!

Csapatépítés, tréning

“Én még hiszek, mindenek ellenére az emberi szív jóságában.”

Ezt a mondatot Anne Frank írta az egyik utolsó naplóbejegyzésében. Hiszem, hogy ismerve a sorsát is ugyanezt írta volna. Az életünket alakító erők, találkozások és beszélgetések sokszor ugyan fájdalmas nyomokat hagynak a lelkünkön, a sebek bekötözése után mégis érdemes újra meg újra nekifutni a kapcsolatainknak. 

Az emberiség akkor lesz boldog és kiegyensúlyozott, ha boldog és kiegyensúlyozott emberek, nők, férfiak, családok alkotják.

Ennek első lépése, hogy elkezdünk végre nem csak a világról, de önmagunkról és egymásról is ismereteket szerezni. Anya-fia párosok, házaspárok, családok és közösségek részére kínálok csapatépítő, kapcsolaterősítő tréningeket.

Témák:

 • kapcsolatépítés
 • asszertÍv kommunikáció
 • konfliktuskezelés,
 • önismeret és értékrend
 • személyes célok és határállítás
 • időmenedzsment
 • stresszkezelés

Kérj egyéni ajánlatot!

Ez kell nekem!
önismeret